Despre cumpărături​

Pentru inceput va oferim livrare gratuita cu Posta Romana . Daca doresti livrare rapida iti oferim Fan Courier la un pret special si posibilitatea de a plati la livrare .

Acest website se adreseaza doar clientilor din Romania si Moldova si este personalizat pentru acestia. Pentru livrari internationale vizitati www.awintoo.com

Expedițiile durează 10 zile lucrătoare până la începutul lunii aprilie daca marfa se livreaza din depozitul nostru din Germania . După această dată, termenul de livrare este de 3 zile lucrătoare. Daca produsul este in stoc la Timisoara livrarea va fi efectuata in maxim 3 zile .

Plata Produselor​

Acceptăm toate metodele de plată locale, Card, Plata la Livrare , PayPal

Anul trecut, 92 de milioane de oameni au cumpărat lucruri online folosind carduri de credit, carduri de debit și servicii precum PayPal și Google Checkout. Milioane de alte facturi plătite și bani platiti electronic din conturile bancare cu doar câteva clicuri.

În ciuda popularității aparente a tuturor acestor servicii, mulți dintre noi suntem încă îngrijorați.

Acum pentru toti cei ingrijorati există o veste bună despre plățile online: nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea cardurilor de credit online, deoarece legea va protejeaza iar riscul este aproape zero.

Comenzi, schimb și retururi

După ce ați selectat produsul preferat la plata va veti înregistra pentru prima utilizare. Contul dvs. este valabil pentru achizițiile viitoare

În orice moment de la comandă până la expirarea perioadei de returnare.

Pentru siguranța dvs. și a noastră este bine să fiți înregistrat.

După expediere, veți primi un e-mail sau un SMS cu detaliile și puteți urmări livrarea.

Dacă produsul achiziționat respectă politica de returnare, utilizați formularul de retur gratuit atașat. Detalii pe pagina noastră specială de returnare a produsului.